Pentru viitorul student la ID-IFR

 

Citeşte şi alege viitorul pe

care-l poţi crea cu mâinile tale!

 

Priveşte Aici !

 

Stai un moment şi reflectează la viaţa ta, aşa cum va arăta

de-acum încolo !

 

Pe cine vezi cu ochii minţii ?

Noi vedem un viitor absolvent care a reuşit prin propriile forţe, muncind pentru a supravieţui într-o economie complexă şi în acelaşi timp învăţând pentru a-şi demonstra că nu şi-a „atins limitele”  şi că încă mai poate spera la propria sa dezvoltare  !

Dacă poţi rezona acestor gânduri este posibil ca efortul tău să îşi găsescă ecoul în strădania noastră de a organiza, pe baze noi, învăţământul ID-IFR din Universitatea „Ovidius” din Constanţa, ce vine în întâmpinarea dorinţelor tale !

Noi credem că niciodată nu este prea târziu să devii un intelectual, un adevărat „diplomat cu experienţă”  în zona de studiu spre care te simţi atras !

Ai încredere în noi şi în sutele de licenţiaţi care au trecut „cu brio” testul absolvirii în cei peste 30 ani în care noi, profesorii acestei Universităţi am optat să dedicăm serile, weekend-urile şi zilele noastre „de linişte”, scopului de a reuşi a atâtor şi atâtor generaţii de studenţi la ID-IFR, specialişti de care astăzi suntem extrem de mândri !

 

Ascultă !   Gândeşte !

În anii trecuţi mulţi dintre cei ce au citit acest mesaj „şi-au luat viitorul în propriile mâini” şi au concurat cu ei înşişi devenind, ca învingători – mai puternici, mai buni şi mai apreciaţi la locul lor de muncă… şi toate acestea pentru că au crezut în propriile forţe şi pentru că au crezut în noi! Resursele unei „citadele academice de vârf” se concentrează acum, prin capitalul ei de încredere, să te sprijine să îţi atingi visul !

Lasă ca spiritul acestei Universităţi de elită să pătrundă în casa ta şi în sufletul tău… lasă-ţi dorinţele să devină realitate şi vino alături de noi ca să facem împreună o lume mai bună, mai dreaptă, mai înţeleaptă, o lume în care specialiştii care au învăţat cu greu „meserie” să fie îndreptăţiţi „să-şi spună părerea”, având „acoperirea unei diplome universitare” câştigate în cadrul centrului ID-IFR şi a facultăţilor organizatoare, prin efort şi dăruire personală, diplomă identic acreditată cu cea obţinută la studiile „de zi” cu frecvenţă.

Din aceste motive o Universitate cu „laurii de învingător peste timp” ai lui „Ovidius” e pregătită aici, la ţărm de mare, să îţi împlinească așteptările, întocmind o agendă a dezvoltării tale pe multiple coordonate, în speranţa că va deveni călăuza împlinirii viitorului tău!!!

……Dragă, cititorule ! -Poate că nu mai ai vârsta majoratului şi poate că în sufletul tău ai rămas neîmpăcat că odată, din cauza greutăţilor vieţii, nu ai putut alege drumul cunoaşterii şi al devenirii de sine… poate că încă mai ai încredere în forţele tale şi poţi să-i provoci pe foştii sau actualii colegi, de ce nu, poate chiar pe proprii copii, la o întrecere cu propria reprezentare legată de ceea ce ai putea să fii !

Toate acestea pot deveni realitate doar dacă vei avea încredere în propriile forţe şi ne vei oferi şansa de a te îndruma pe drumul tău spre mai bine !

Acţionează acum !

 

Distanţa e doar virtuală…învăţătura e însă, cât se poate de temeinică, aplicată şi reală!

 

 

Vino la programul de studii ID sau IFR ce ţi se potriveşte din cadrul Ofertei educaţionale 2023 a Universităţii „Ovidius” din Constanţa !